Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du arbejder på et hotel, i en restaurant eller en cafe, er der helt sikkert en kølerum og en fryser, som opbevarer alt den mad, som er frosset ned. For at denne mad skal holde sig optimalt, er det vigtigt at køle systemet fungerer, som det skal.

Det er derfor ekstremt vigtigt med regelmæssig service af disse køle og frys produkter, så du sikrer, at alt er, som det skal være, og at det bliver fikset, hvis det ikke er. Du kan finde Service af køl og frys til hoteller, restauranter og cafeer her. Her kan du både finde service og forbyggende vedligeholdelse.

Det er lovpligtigt at få service på køle og frys årligt

Når man arbejder i en branche, hvor der benyttes kølerum og fryser til opbevaring af mad, er det vigtigt at kende til de krav, som der er. Hvis du ikke i forvejen vidste det, så er det faktisk lovpligtigt med årligt eftersyn og service af køl og frys.

Dette skal sikre, at det hele fungerer som det skal, så maden ikke bliver dårlig. Dette krav er til for at fastholde en vis standard indenfor disse brancher, så kunder ikke får serveret mad, som ikke har været opbevaret optimalt i køle- og fryserum. Denne lov gælder, hvis der i køle og fryserummet bliver opbevaret over 1 kilo mad.

Opdag fejlen, inden den sker

Fordelen ved at få denne årlige service og gennemgang af sine køle og frys produkter er, at man kan finde fejlen, inden den sker. Du slipper for pludselig at komme til et køle eller fryserum, som er i stykker, hvis du har fået udøvet service. Ved denne service vil denne fejl nemlig blive fundet, så den kan forbygges og fikses, så der aldrig er problemer med at holde mad frossent og køligt.