Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står foran et nyt kapitel, hvor du skal starte en virksomhed, eller netop er i gang med det, så kan det virke super uoverskueligt at skulle holde styr på det hele. Hvilket ting skal jeg sætte penge af til, hvilke punkter må jeg ikke glemme, hvilket ting er knap så vigtige? Der er mange spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med oprettelsen af en virksomhed. Her sætter vi fokus på nogle af de punkter, som kan være en god idé at overveje, inden du kommer for godt i gang.

 

Oprettelse af virksomhed, hjemmesider, elektronik og computerpakker

Alt efter hvilken virksomhed du har planer om at starte, så skal der bruges nogle penge i opstarten. Måske du skal have fat i Office 365 og SharePoint specialister, måske du skal have hjælp til at oprette en professionel hjemmeside og købe domæne.

Hvis du skal starte en butik op er der helt sikkert også noget elektronik og nogle styresystemer, som du skal have styr på og som kan koste en del penge.

 

Materiale ting til lokaler, kontorer, klinikker eller butikker

Hvis du ikke kan styre virksomheden online, men skal have en lokale, et kontor, en klinik eller en butik, så vil der være nogle udgifter forbundet med det. Måske du skal have klinikborde, skriveborde, stole, reoler eller andet interiør. Af den grund er det altså væsentligt at holde et overblik over økonomien i dette sammenhæng, da der kan komme flere udgifter en måske først antaget. Hvis du starter en shop eller en butik skal der også bruges penge på elektronik og kasseapparat, hvilket kan være dyrt at oprette.

 

Løbende udgifter; leje, produkter mm.

Hvis du igen ikke kan køre virksomheden fra hjemmet, så vil der løbende komme nye udgifter. Det kan være patent på dit produkt eller opretholdelse af computerpakker og opdateringer af andet elektronik, som bruges i forbindelse med virksomheden og erhvervet.

Ved husleje er der naturligvis også en udgift, som kommer måned efter måned, og som der skal sættes penge af til. Huslejen skal du huske kan være til både kontorlokaler, lagerbygning, butikslokaler eller andet som du må have lejet. Har du nogle køretøjer i forbindelse med din virksomhed, så kan der også komme uforudsete udgifter i denne forbindelse.

 

Der er altså mange udgifter, som du skal være opmærksom på i forbindelse med opstart af en virksomhed. På denne lyst er nogle af tingene og punkterne nævnt, men du bør være opmærksom på, at der kan være flere.