Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

et forgangne år har der været utroligt meget skub i boligmarkedet. Faktisk så meget at selv nogle af landets mindte byer er kommet til at stå mere fremtrædent, når vi kigger ned over danmarkskortet. Der er da også røget nogle i svinget. Hidtil har især Odense været ekstremt populær, når det kommer til bolighandler. Det er det i og for sig stadig, men tilgangen er meget lokal. Førhen var der svært at holde styr på, hvor mange der bosatte sig netop der, fra jylland og sjælland, grundet smørklateffekten, der gjorde det let at komme frem og tilbage, tværs over landet. u er det altså mere lokale fynboer, der rykker rundt på øen, heriblandt til og fra Odense og omegn.

Odenses tilbagegang i bolighenseende betyder at andre halvstore byer er kommet på banen. Herunder Ålborg. Ålborg er tilsyneladende det nye sort, når det kommer til større danske byer at bosætte sig i.

I følge eksperter handler det især om det øgede antal flyafgange fra Ålborg lufthavn. Lufthavnen gør det meget let at komme til de øvrige dele af landet på ganske få minutter. Se det er noget, danskerne kan lide, fortsætter eksperterne og siger desuden, at både København og Århus er gået frem i bolighandler de seneste 12 måneder – formentlig af samme årsag.

Det betyder da også at boligadvokater generelt er billigere i Odense og på Fyn generelt, end Boligadvokater i København, Boligadvokater i Århus, og nu også Boligadvokater i Ålborg.

Tendensen den seneste måned viser dog, at Odense måske er på vej tilbage på markedet. Det er dog svært at sige med det vejr vi har i øjeblikket, hvor danskere, i følge ejendomsmæglerne ikke har tendens til at hverken købe eller sælge bolig.