Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For de fleste funktionærarbejdere er det et mål en dag at kunne få deres eget kontor på arbejdet, da et kontor i virkeligheden er et symbol for magt og god løn. Det kan dog tage enormt lang tid at kæmpe sig op, hvis man arbejder i en større virksomhed. Derfor må man i mange år arbejde i et fælleskontor med alle ens kollegaer, hvilket både kan være et godt og et dårligt arbejdsmiljø. Dette afhænger både af hvem man er, hvordan man arbejder og hvilken type virksomhed der er tale om. Åbne kontorer er især kendte fra telemarketing og lignende virksomheder, men de kan være dårlige at have i virksomheder, hvor man skal fokusere i længere tid. Derfor kan det godt at have et kontor i hjemmet, hvor man kan klare alt lige fra overarbejde til husholdningens finanser.

Det rigtige lokale

Et kontor kan være en god ting, men det er ikke helt fantastisk, hvis det eneste frie lokale er et lille kosteskab. I et kontor skal der kunne være plads til alle de nødvendige ting, så man ikke behøver at forlade kontoret for noget som helst. Dette gør, at man virkelig kan fordybe sig i sit arbejde uden at blive distraheret. Det vil desuden været smart, hvis det er placeret væk fra eventuelle børneværelser, så man ikke kan høre larm og børneleg.

Vælg en god kontorstol

Kontorstolen er et af de vigtigste elementer i et hvert kontor, da det er alpha omega, at man sidder ordentligt. Hvis man ikke sidder ordentligt, kan man ikke koncentrere sig om sit arbejde længere tid ad gangen, og man vil risikere at ødelægger sin ryg. Stolen skal nemlig støtte hele ryggen, så man ikke ender med at sidde med krummet ryg. Hvis budgettet er til det, så overvej kontorstolen over dem alle – aeron chair.

Kontorbordet skal passe formålet

Når man skal vælge sit kontorbord, er det vigtigt at tænke på ens behov. Det er nemlig både dumt at have et stort eller for småt kontorbord. Hvis ens kontorbord er for småt, vil man ikke kunne have alle sine ting let tilgængelige, og hvis det er for stort, vil det tage for meget plads.

Vælg den rigtige teknologi

På et kontor skal der ikke være vildt meget teknologi, da alt i dag jo kan gøres på en computer. Men udover computeren skal man også have en printer. Men skal det være en laserprinter eller en normal printer med blækpatroner? Til et normalt hjemmekontor vil man nok kun have behov for en normal blækprinter.