Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Folk transporterer sig selv gladeligt mange kilometer hver eneste dag for at komme på arbejde. For at yde et stykke arbejde, der skaber mere værdi for nogle andre. Det handler meget om arbejdsglæde. Hvis ikke man er glad for at møde ind på arbejde, så har man heller ikke lyst til at bruge flere timer hver eneste dag på transport. Derfor handler det om for ledere at blive ved med at gøre sine medarbejdere glade. Ansatte yder ofte også mere, hvis de er glade for deres arbejde og deres arbejdsplads.

Hvad kan man gøre?

Nogle meget klassiske eksempler er en lækker frugtordning. Det kunne eksempelvis være frugt leveret fra en ekstern virksomhed, som kommer et par gange om ugen med alverdens forskellig og eksotisk frugt. Det er sundt for kroppen og det smager lækkert. Derudover får dine medarbejdere et lille ekstra boost på dagen i form af frugtsukker.
Det er langt sundere for krop og sjæl at få frugtsukker end traditionel sukker, der kunne komme fra en bar, sodavand eller en lille pose slik.
Dermed ikke sagt at en virksomhed ikke bør have sodavandsordning. Det er en af de elementer, som mange medarbejdere vægter meget højt.

Et sundere og billigere alternativ

I stedet for at gå ud og hyre en af de store sodavandsproducenter i Danmark til at levere kolde drikkevarer, kan man alternativt producere sin læskedrik selv. Med en sodastream kan dine ansatte selv bestemme, hvad de ønsker at drikke på en given dag. Det behøver ikke at være en sodavandsdrik hver eneste dag. Nogle dage kan Lone fra regnskab måske bedre tænke sig en helt almindelig vand med brus, og det kan hun helt selv vælge på daglig basis.
Noget man bør tænke over er, at det tager markant længere tid at producere en sodavand vha. en sodastream end blot at åbne køleskabet og tage en kold drik med sig ned til kontorpladsen.

Føler du dig fristet som så mange andre, så kan du se og købe et stort udvalg af forskellige sodastream her.