Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange arbejdspladser arbejder helt eller delvist hjemme for tiden. Vis, at du sætter pris på dine ansatte ved at give dem kontormøbler, som personalegode i forbindelse med en bruttolønsordning. Dine ansatte vil værdsætte at få nogle gode kontormøbler, og du får til gengæld øget tilfredshed og produktivitet fra dem.

Skab de rette rammer for et succesfuldt hjemmekontor

En dårlig arbejdsstilling på grund af den forkerte højde på skrivebord eller stol kan være til stor gene for dine ansatte, især over mange timer om dagen. De kan få ondt i ryggen, nakken eller skuldrene, og det vil i værste fald lede til sygedage. Gode kontormøbler kan gøre en stor forskel for dine ansattes arbejdslyst og produktivitet. Hjemmekontorer er især blevet relevante for nyligt, og måske er det ikke alle, der i forvejen har indrettet et hjemmekontor, fordi de er vant til at skulle ud ad døren hver dag. Nogle af dine ansatte har måske ikke de rette møbler at arbejde ved, og de vil uden tvivl sætte pris på at få kontormøbler, som de kan indrette et godt hjemmekontor med.

Gode kontormøbler gør en stor forskel

Der findes mange forskellige kontormøbler eksempelvis hæve/sænke-borde, som kan justeres manuelt eller elektrisk, almindelige skriveborde og justerbare kontorstole. På den måde kan dine ansatte skiftevis stå og sidde og får en sundere arbejdsstilling. Kontormøbler er ofte langt mere ergonomiske end dem, dine ansatte har stående derhjemme. Udover møbler, kan du også købe forskelligt tilbehør såsom opslagstavler, whiteboards og ergonomisk tilbehør. Dine ansatte vil få følelsen af at sidde på en ’rigtig’ arbejdsplads i stedet for at arbejde og holde onlinemøder ved spisebordet eller andre steder, hvor resten af familien også opholder sig. Resultatet vil være en tilfreds og arbejdsom medarbejder og en forhøjet arbejdsindsats.

Find dine muligheder

Før du bestiller nye kontormøbler, er det værd at undersøge, hvordan du køber dem så fordelagtigt som muligt. Læs alt om bruttolønsordningen her og bliv klogere på, hvad du har af muligheder. Nogle af fordelene er blandt andet at møbler, der er angivet som personalegode ikke er skattepligtige, og at du som arbejdsgiver kan få fradrag på anskaffelsessummen. Der er derfor fordele for begge parter. Derudover er det vigtigt, at du sætter dig ind i den gældende lovgivning eksempelvis om arbejdsmiljø og skat, så du ikke får problemer. Hjemmesiden giver dig desuden en udførlig guide og svar på ofte stillede spørgsmål, så du kommer godt i gang med din bestilling.