Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Microsoft Dynamics GP er et ERP-system til små og mellemstore virksomheder. ERP står for Enterprise Ressource Planning. Det kan for nogle godt være en stor mundfuld at sluge sådan et begreb, men det er et program/software som skal gøre livet nemmere for virksomhedsdrivende. Hvordan skulle det kunne gøre det tænker du. Jo, softwaren sørger for at du kan se alle de vigtige informationer ét sted. Dvs. at du ikke skal bruge kostbar tid på at fare ind og ud ad tusindvis af forskellige systemer hele tiden. Den tid du bruger på dette, giver ikke en indtjening i sig selv, derfor vil du heller bruge tiden på noget som rent faktisk gør.

Hvad er ERP?

Som sagt er det en software som samler alle dine systemer et sted. Det samler altså f.eks. salg, økonomiskstyring, produktion og business intelligece. Det giver et hav af uanede muligheder. Du får let adgang til alle data, det samme sted. Og når du har mere overblik over dataene, kan du også letter agere ud fra dem, hvad skal der gøres? hvor meget? Osv. ERP skal i bund og grund gøre det mere simpelt for dig, at drive din virksomhed. Du kan drive virksomheden lang mere effektivt hvis du har overblik over den og de forskellige elementer den er sammensat af.

Hvordan kommer jeg i gang?

Da det godt kan være lidt omfattende at begynde at arbejde på oprettelsen af ERP selv, kan det på det kraftigste anbefales at man søger rådgivning. Søg rådgivning hos nogle som kender systemet og som har erfaringer med det. Det er lige præcis det der går forskellen for om, du for succes eller fiasko. Samtidig bliver en stor del af ansvaret lagt over på dem som du hyre, da det er deres opgave at have styr på dette. Det er jo trodsalt det man betaler dem for.