Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange virksomheder vælger at investere i et bordfoldboldbord eller andre lignende aktiviteter til arbejdspladsen. Men er det nu også en god ide? Få et overblik over, hvilke muligheder og begrænsninger en aktivitet som bordfodbold bidrager til.

Socialt samvær og trivsel

Bordfodbold kan – ligesom andre lignende aktiviteter – skabe gode rammer for socialt samvær mellem kollegaer. Socialt samvær bidrager typisk til et forbedret sammenhold medarbejderne imellem, hvilket ofte har positiv indflydelse på deres trivsel og samarbejde. Derudover vil bordet med garanti også blive benyttet flittigt, når der drikkes fredagsøl eller holdes firmafester.

En tidsrøver

Modsat kan bordet også lokke medarbejderne i fordærv i arbejdstiden. Når man først er i gang, kan bordfodbold være en rigtig tidsrøver, og inden man ser sig om, kan man have brugt store dele af sin arbejdsdag langs det. Det kræver derfor disciplinerede medarbejdere, som ikke lader sig friste og bruger arbejdstiden på at spille.

Lav regler

For at undgå konflikter kan arbejdspladsen fastsætte en regelramme for brug af bordet. Det kunne for eksempel være, at bordet kun må bruges i pauserne og efter fyraften. På den måde kan man give medarbejderne mulighed for at hygge sig sammen, uden at det går ud over kvaliteten af det arbejde, der udføres i løbet af dagen. Med den rette balance kan et bordfodboldbord således tilføre et positivt element til arbejdspladsen.

Køb jeres bordfodboldbord online

Hvis I har besluttet jer for at anskaffe et bordfodboldbord til arbejdspladsen, kan I nemt og hurtigt købe et online. Spil-ApS har forhandlet borde i mere end 14 år og sælger kun mærker af højeste kvalitet. Derfor finder I med garanti et bord, der passer perfekt ind hos jer, blandt de mange forskellige modeller. På trods af, at bordene er af høj kvalitet og har lang holdbarhed, tilbyder Spil-ApS konkurrencedygtige priser og leverer og installerer gerne bordet på jeres arbejdsplads.