Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af de ældste læresætninger indenfor forretning er uden tvivl også en af de vigtigste, og den lyder således: Tid er penge.

De fleste virksomheders primære formål er altså at tjene penge. Af dette kan man altså konkluderer, at det godt kan betale sig at holde styr på, hvad tiden bliver brugt på i virksomheden. Der er flere forskellige elementer som kræver tid i løbet af en arbejdsdag, og hvis den præcise tid ikke bliver registreret, kan man både ende med at betale for meget og for lidt. Du kan læse mere din virksomheds timeregistrering her.

Hold styr på kundernes tid

I dag handler mange virksomheders arbejde om at leverer en service eller et produkt til deres kunder. Denne service eller dette produkt kræver både tid og penge at leverer, og ud fra dette udregnes den pris som kundens pris. Men hvis tiden ikke bliver registreret korrekt, kan virksomheden både risikere at bruge for meget og for lidt tid på de forskellige kunder.

Præcise referencer til fremtidige projekter

Når man starter på et nyt projekt, så bliver der altid tæret på erfaringer fra tidligere projekter. Dette hjælper dog ikke noget, hvis ens data fra de lignende projekter ikke er præcise. Når man i en virksomhed arbejder ud fra et budget, så kan det ende med en katastrofe, hvis man regner med at kunne klare projektet, indenfor en tidsramme som i sidste ende ikke viser sig at være mulig.

Færre gratis pauser til medarbejderne

Det er selvfølgelig forskelligt fra virksomhed til virksomhed, om de tilbyder gratis eller betalte pauser, og de ansatte skal naturligvis også have deres pauser, så de kan præstere optimalt resten af dagen. Men hvis der ikke er styr på, hvad de ansatte bruger deres tid på, kan de lettere slippe afsted med at slappe af på arbejdet, hvilket ikke er acceptabelt, hvis det sker for tit.