Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det smarte armbåndsur med de udenlandske navn smartwatch har efter efterhånden været til at finde i de danske butikker i nogle år nu, og uden at det er blevet allemandseje, så har det har en pæn succes. Et smartwatch har en masse af de samme funktioner som en smartphone og lidt til. Funktionerne er dog designet til af fungere på en lille rund eller firkantet skærm på håndleddet. Med dette smartwatch har man altid nem adgang til de notifikationer som man får på sin telefon via fx sms´er, sociale medier osv. Men det er ikke det eneste som et smartwatch kan, og måske passer det i virkeligheden perfekt på håndleddet af de ansatte i din virksomhed. Her kan du finder den bedste pris til dit ønskede smartwatch.

Nem måling af puls

Uanset hvilken virksomhed man arbejder for, og hvilket job man har, så bør fokusset på de ansattes helbred være i top. Nogle af de ting man skal passe på hos de ansatte er stress og forhøjet blodtryk. Disse ting kan man holde styr på, hvis man notere de ansattes puls imens de arbejder. Hvis man har tendens til en høj puls igennem en hel arbejdsdag, hvor man ikke nødvendigvis arbejder fysisk hårdt, kan det være et tegn på både forhøjet blodtryk og stress.

Nem tidsregistrering

De ansattes arbejde er i høj grad baseret på tidsregistrering, da de skal kunne vise, hvor meget de har arbejdet, og hvor meget tid de har brugt på hver enkelt kunde. Med et tidsregistreringsprogram på håndleddet, kan man nemt og hurtigt starte og stoppe tiden.

Færre forstyrrelser fra smartphonen

Smartphonen er et stort forstyrrelseselement i løbet af arbejdsdagen, da man jo hele tiden modtager beskeder og notifikationer. Disse ting kan man dog slå fra, så man ikke bliver forstyrret. Med et smartwatch kan man nemt tjekke de beskeder man får, så man kun bliver nødt til at tage telefonen op af lommen, når det er vigtigt.